top of page
Kodin remontit Helsinki

REMONTTIVINKIT KODIN REMONTTIA SUUNNITTELEVALLE

Oletko suunnittelemassa kodin remonttia, mutta et ole ihan varma mitä pitäisi ottaa huomioon? Tässä ammattilaistemme koostamat helpot remonttivinkit. 

Kodin remontoinnin suunnittelu ja ennakointi voi olla haastavaa, koska usein yksi remontti sisältää monen asiantuntijan mielipiteitä ja useiden eri osaajien työtä. Mikäli kyseessä ei ole selkeästi pieni sähkötyö tai yksi putkimiehen käynti, suosittelemme ottamaan suoraan yhteyttä kodin remontteihin erikoistuneeseen rakennusurakoitsijaan.

1. Valitse vakiintunut urakoitsija

Remonttimarkkina käy tällä hetkellä kuumana ja pätevien timpureiden kalenterit saattavat olla varattuina muutamia kuukausia eteenpäin. Maltti on kuitenkin valttia, sillä pieleen menneistä tai kesken jääneistä remonteista voi tulla isoja jälkilaskuja. Valitse vakiintunut kumppani, tarkista referenssit sekä yrityksen taloudellinen tilanne ja historia. 

Me vastaamme yleensä aina koko remontin toteutuksesta, työnjohdosta, tekijöistä ja tavarantoimittajien luotettavuudesta. Se takaa että matkan varrella ei tule ongelmia joihon emme olisi varautuneet. 
2. tee kirjallinen sopimus

Vaadi työstä aina kirjallinen mahdollisimman tarkkaan eritelty sopimus, joka selkeyttää myös mitä kaikkea hinta todellisuudessa sisältää tai ei sisällä. Välillä halvin hinta ei sisälläkkään kaikkia kuluja ja loppulaskusta voi tulla yllätys. Älä siis arastele pyytää kaikkea kirjallisena.3. TARKISTA LUPA-ASIAT ENNAKKOON

 

Tarkista joko asiantuntijalta tai selvitä etukäteen onko suunnittelemasi remontti erikseen hankittavan luvan alainen, vai voitko itse päättää sen. Esimerkiksi taloyhtiöissä kylpyhuoneremontti vaatii aina taloyhtiön luvan.

4. SELKEYTÄ OMAN BUDJETTISI LIIKKUMAVARA
 

Remonttibudjetti on hankala aihe, koska jokaisen kodin seinien takaa ja lattioiden alta voi paljastua odottamattomia yllätyksiä vuosien takaa. Niiden hoitamiseen ei ole voitu varautua etukäteen, mutta niistä tulee väkisin ylimääräisiä kustannuksia.

Selkeytä siis itsellesi mikä on budjettisi liikkumavara yllättävien tilanteiden varalta. Keskustele rakentamisen asiantuntijan kanssa mistä kaikesta remontin kustannukset koostuvat, mitä ajalle tyypillisiä yllätyksiä pintojen alta voi löytyä ja paljonko niiden korjaaminen saattaa maksaa.

5. Aikatauluta remontti SOPIVAAN VÄLIIN
 

Kodin remontit toimivat lyhyemmällä syklillä kuin esimerkiksi uudisrakentaminen. Toimitusajat vaihtelevat  hieman vuodenaikojen mukaan, mutta tyypillisesti remontti voidaan aloittaa kahden tai kolmen viikon kuluttua ostopäätöksestä.

Haluatko jutella remontista ammattilaisen kanssa? Ota yhteyttä tai Kysy tarjouspyyntö
Kylpyhuoneremontti Helsinki
Remonttiliike Helsinki
Keittiöremontti Helsinki
Saunaremontti Helsinki
Kodinhoitohuone remontti
Remonttifirma Helsinki
MITÄ PITÄÄ MUISTAA KYLPYHUONEREMONTTIA SUUNNITELLESSA?

Märkätilojen remontointi on kallista, mutta tyypillisesti niiden päivitys myös nostaa eniten asunnon arvoa.

Kylpyhuoneremontti Helsinki
KUNTOKARTOITUS

Mitä ovat eri aikakausina rakennettujen rakennuksien tyypilliset kuntokartoituksen kohteet?

Asunnon kuntokartoitus
paljonko kylpyhuoneremontti maksaa?

Katso esimerkkejä tehtyjen kylpyhuoneremonttien hinnoista.

Kylpyhuoneremontti hinta
bottom of page